Денис ПОПОВ: «Справжні вболівальники все одно будуть за нас вболівати»

Захисник «Динамо» - про підтримку уболівальників

Захисник «Динамо» Денис Попов розповів про підготовку команди до матчу 25-го туру УПЛ проти «Олександрії», який він пропустить через дискваліфікацію:

«Думаю, у нас в команді всі професіонали, так що за день-два після матчу з «Шахтарем» переварили поразку і подумки вже налаштовуються на наступну гру. У минулому матчі нам було важкувато, думаю, по грі було видно, що тайм ми грали добре, а потім сил стало менше, можливо, це і зіграло свою роль в підсумковому результаті.

Думаю, з кожним матчем нам буде легше в фізичному плані, а коли більше сил, можна себе проявити з кращого боку. Вважаю, ми цілком встигли відновитися. Упевнений, що будуть сили, оскільки часу у нас було достатньо.

Хочу висловити велику подяку уболівальникам, які підтримали нас під час заїзду на стадіон перед матчем з «Шахтарем». Це було настільки приємно, що мурашки бігли по шкірі. Від щирого серця дякую хлопцям, за те, що в такий непростий час вони все одно продовжують нас підтримувати.

Після гри з донеччанами писали і багато хорошого, і багато поганого, але, думаю, справжні вболівальники все одно будуть за нас вболівати, в якій би ситуації не перебувала команда. Ще раз спасибі їм».

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі