Росія претендує на право проведення матчів Ліги чемпіонів, що залишилися

Вирішальні поєдинки двох єврокубків УЄФА можуть бути зіграні в одній країні

УЄФА близький до ухвалення рішення, що вирішальні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи повинні бути зіграні в одній країні. На право проведення поєдинків Ліги чемпіонів претендують Росія, Німеччина і Португалія.

Футбольні функціонери Європи в найближчі дні визначать місце проведення матчів, що залишилися у найбільш популярному клубному турнірі, Лізі чемпіонів. Нещодавно стало відомо, що розглядається скорочений варіант догравання Ліги чемпіонів. Швидше за все, на всіх етапах, починаючи з чвертьфіналу, команди гратимуть по одному матчу. Причому їх приймати буде не турецький Стамбул, де раніше планувався фінал ЛЧ.

УЄФА хоче провести матчі плей-оф в одній країні, щоб була можливість зіграти на різних стадіонах у невеликій зоні. Чиновники розглядають варіанти, де 4 стадіони знаходяться на відстані не більше 100 км один від одного. На право прийняти 8 кращих клубів Європи претендують Німеччина і Португалія. Крім того, зацікавленість в організації заключних етапів Ліги чемпіонів виявила Росія.

У Німеччині центром футболу може стати Франкфурт-на-Майні, а матчі можна буде проводити на аренах «Майнца», «Хоффенхайма», а також у Дармштадті і Вісбадені. Очікується, що остаточне рішення УЄФА буде оголошено 17 червня на засіданні виконкому організації.

Микола Степанюк Джерело: Bild
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:41 5

«Реал» переміг «Реал Сосьєдад» з рахунком 1:0

Коментарі