ВІДЕО. Хочу в Токіо! 11-річна скейтбордистка отримала жахливі травми

Британка Скай Браун може стати наймолодшою спортсменкою в історії Олімпіад

11-річна британська скейтбордістка Скай Браун отримала жахливі травми, коли тренувалася. Незважаючи на це, вона хоче виступити вже на Олімпіаді в Токіо, де може стати наймолодшою ​​спортсменкою в історії. Саме в Японії скейтбординг дебютує в програмі ОІ.

Юна спортсменка після невдалого заїзду вдарилася об рампу, в результаті чого отримала переломи черепа, лівого зап'ястя і руки. Коли дівчинку доставили в госпіталь, вона була без свідомості, і лікарі навіть побоювалися за її життя, але зараз загроза минула.

Скай Браун написала в соцмережі Instagram: «Я знаю, що багато людей про мене турбуються, але нічого страшного, я в порядку. Я хочу повернутися ще сильнішою. Я хочу ретельно працювати, просто чекаю, коли моє тіло відновиться. Дякую всім, що шлете мені слова любові та підтримки. Вибачте, що змусила вас хвилюватися. Зі мною буде все в порядку».

I know a lot of people are worried about me, but Don't worry, I'm Okay. 👌🏼❤️🙏🏻I'm excited to come back even stronger and even tougher. My heart wants to go so hard right now🔥I'm just waiting for my body to catch up 👊🏼Thank you everyone for sending your love, messages and supporting me. I'm sorry to make you worry. I'm gonna be just fine. 💫⚡️✨ #nevergiveup #doitcosyouloveit #iloveskateboarding #skybrown #wegothis

Публикация от Sky Brown (@skybrown)

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі