Барселона відрахує Артема Пустового

За два сезони український центровий так і не закріпився в каталонському клубі

«Барселона» попрощається з українським центровим Артемом Пустовим.

Пустовий не входить в плани головного тренера «Барселони» Светислава Пешича. За два роки в команді Пустовий майже не отримував ігрового часу. В Артема залишився один рік за контрактом. «Барселона» може піти за двома сценаріями: віддати в оренду Пустового іншій команді, яка візьме на себе більшу частину його зарплати. Це дозволить «Барселоні» зберегти пріоритетне право на пропозицію Пустовому через рік. Другий варіант - відрахування Артема з виплатою компенсації, якщо не знайдеться зацікавленої в його оренді команди.

«Барселона» втратила близько 15% очікуваного доходу в поточному сезоні через пандемію коронавірусу, тому бюджет на наступний рік скоротиться. Очікується, що команду поповнить розігруючий «Панатінаїкоса» Нік Калатес. Малкольм Ділейні вже покинув «Барселону», Пустовий, Кевін Пангос і Леандро Больмаро теж повинні піти.

«Барселона» хоче продовжити контракти з Анте Томічем, Кайлом Куріче і П'єром Оріолем зі зниженням зарплати. Останні два гравці поки не дали згоди на це. Також «Барселона» може переглянути вартість діючих контрактів деяких гравців поточного складу в бік зниження.

Максим Гаптар Джерело: basket.com.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 29 квітня 2024, 03:39 0

Наставник «Оклахома-Сіті Тандер» виграв престижну нагороду