Маккензі Дерн - Ханна Сайферс. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 9

Атлетична комісія штату Невада дала дозвіл на проведення спортивних змагань, і UFC у ці вихідні повертається до свого рідного Лас-Вегасу. У ніч проти неділі там стартує турнір UFC on ESPN 9, який пройде на власній арені промоушену «UFC APEX».

Основний кард шоу відкриє камбек двох представниць мінімальної ваги Дерн і Сайферс.

З огляду на минулі проблеми зі згонкою ваги, дивно, що Дерн знову б'ється в категорії до 115 фунтів. Дерн - грепплер світового рівня, яка має вже велику фанатську базу, про що говорить маса передплатників в Instagram. Це буде її перший бій з жовтня минулого року, коли вона в своєму третьому поєдинку в UFC зазнала першої поразки в кар'єрі від недооціненої Аманди Рібас.

У Сайферс і близько немає такої популярності, як у її суперниці. На початку року на UFC Fight Night 166 вона відкусила більше, ніж змогла проковтнути, будучи нокаутуваною Анджелою Хілл і погіршивши свій рекорд у промоушені до 2-2.

Прогноз на бій

Будучи базовою ударницею, Сайферс напевно матиме перевагу над Дерн у стійці. Але чи вийде у неї зупинити тейкдауни Дерн, які вона, безумовно, буде намагатися проводити? У цьому є великі сумніви. Рівень Сайферс не дуже високий, в UFC вона здобувала перемоги над вельми посередніми бійцями з посередніми атлетичними даними.

Якщо Дерн без проблем зробить вагу, то функціонально вона повинна бути готовою для того, щоб перевести суперницю на покриття і записати собі в актив ще один сабмішн.

Перемога Дерн здачею в 1-му раунді

Основний кард

Тайрон Вудлі - Гілберт Бернс

Благой Іванов - Аугусто Сакаї

Біллі Куарантілло - Спайк Карлайл

Рузвельт Робертс - Брок Вівер

Маккензі Дерн - Ханна Сайферс

Попередній кард

Кетлін Чукагян - Антоніна Шевченко

Деніел Родрігес - Гейб Грін

Джамал Хілл - Клідсон Фаріас де Абреу

Тім Елліотт - Брендон Ройвал

Луїс Смолка - Кейсі Кінні

Кріс Гутьєррес - Вінсент Моралес

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені