Олег СМАЛІЙЧУК: «Не буду витрачати гроші на договірняки і роботу з суддями»

Новий власник «Карпат» пообіцяв «непрості реформи і непопулярні рішення»

Новий власник «Карпат» Олег Смалійчук розповів про свої найближчі кроки в управлінні клубом, а також пообіцяв «непрості реформи і непопулярні рішення».

«Шановні журналісти і вболівальники «Карпат», в зв'язку з останніми новинами хотів би внести деякі коментарі :

1. Знаю , що у Петра Петровича (Димінського - прим. ред.) були більш вигідні фінансові пропозиції , але він прийняв саме мою, зважаючи на мою відданість клубу . За це і за весь його період в «Карпатах» - моя велика подяка і повага.

2. Я купив клуб, а не посаду. До керівництва і команди в мене є така сама довіра, як і була при попередньому власнику , тому до кінця сезону я не збираюсь втручатись в управління клубом і щиро сподіваюсь, що керівництво виконає всі взяті на себе зобов'язання перед початком сезону.

3. Як ви всі знаєте, частина клубу мені не належить, тому зустріч зі співвласником наразі в пріоритеті, і всі подальші коментарі я буду давати тільки після зустрічі з ним.

4. Ніяких популістських заяв на рахунок єврокубків ви більше від мене не почуєте . Навпаки - нас всіх очікують непрості реформи і непопулярні рішення .

5. Хочу запевнити усіх вболівальників, що «Карпати» не вмруть. Вони житимуть. Цей бренд не згасне ніколи.

6. Всім хейтерам раджу заспокоїтись, видихнути і не рахувати мої фінанси - на різні махінації , договірняки і роботу з суддями я їх точно тратити не буду. З рештою я впораюсь.

7. Окремо висловлюю повагу ультрас. Сподіваюсь на співпрацю і підтримку. Ви - і серце цього клубу, і його душа!», - написав Смалійчук в Facebook.

Михайло Шаповалов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі