БЕТАО: «Коронавірус? Я довго думав, що у мене звичайний грип»

Екс-захисник київського «Динамо» переніс захворювання в ізоляції вдома

Бразильський захисник Бетао, який багато років захищав кольори київського «Динамо» (2008-2015), розповів, що його тест на коронавірус виявився позитивним. Гравець, який зараз виступає за бразильський клуб «Аваї», вважається лікарями клубу таким, що вже видужав.

«Мій тест був позитивним, у мене вже був коронавірус, але він уже неактивний. Іншими словами, більше його у мене немає».

Гравець розповів, що у нього почалися симптоми після контакту з другом із Сан-Паулу, у якого було діагностовано вірус. Він припинив тренування і був ізольований вдома. У дружини і дітей гравця не було симптомів.

«Був головний біль, і це призвело до грипу. Але я продовжував тренуватися нормально, і це не шкодило мені. Коли мій друг підтвердив, що у нього вірус, я поговорив з Луїсом Фуншалом (лікарем «Аваї»). Потім я провів близько 30 днів вдома, щоб більше не поширювати вірус.

Я провів кілька днів, коли спав в іншій кімнаті. Жив як зазвичай вдень, вдома займався з дітьми, але перед сном я йшов в ізольовану кімнату. Правда, не знаючи, що це коронавірус, я все ще думав, що це звичайний грип».

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:23 1

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі