Ігор ХАРАТІН: «Думаю, що угорці не образилися, що я вибрав збірну України»

Півзахисник «Ференцвароша» - про виклик до команди Андрія Шевченка

Півзахисник «Ференцвароша» Ігор Харатін розповів про емоції після виклику до збірної України.

- У збірної України через пандемію коронавірусу зірвався тренувальний збір і контрольні матчі, до складу якої ви отримали виклик від Андрія Шевченка. Знаєте когось із хлопців в національній команді?
- Так, багато кого знаю, грав у багатьох юнацьких збірних, був в структурі «Динамо». Ми з одного року з академії «Динамо» з Романом Яремчуком, Микитою Бурдою. З деякими іншими хлопцями перетинався, коли грав в чемпіонаті України.

- Пісню новачка вже готуєте?
- Почнемо з того, що мене ще не викликали на наступний збір. Так що потрібно доводити, прогресувати в кожному матчі, щоб знову отримати запрошення в національну команду. Тільки так можна буде потрапити до головної команди країни.

- В Угорщині на вас не образилися, що вибрали збірну України, хоча отримали також пропозицію виступати за збірну Угорщини?
- Думаю, що не образилися. Всі розуміють, що Україна для мене рідна країна. Я з дитинства мріяв грати в синьо-жовтій футболці першої збірної. Але можу сказати, що і в Угорщині себе відчуваю, як вдома. Мені тут дуже подобається.

Читайте також: Ігор Харатін: «Під час карантину була можливість підтягнути англійську»

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні