Гвоздик пояснив, чому не буде битися в Україні

Український боєць не бачить сенсу проводити бій, якщо фінансова сторона його не задовольнить

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) назвав причини, через які його бій в Україні малоймовірний.

«На сьогоднішній день мені 33 роки, у мене є сім'я. Будь-яка підготовка вимагає вкладення фінансів, свого здоров'я і купи зусиль. Безкоштовно сьогодні я цього робити не готовий і не хочу. Якщо я не зможу заробляти собі на життя боксом, то піду працювати підсобником або касиром в McDonalds.

Сьогодні в Україні ситуація така, що не вийде «відбити» всі витрачені зусилля. З ким я буду там боксувати? Природно, якщо в Україні хочуть бачити мій бій, то мені повинні підібрати гідного опонента. Я ж не буду боксувати з якимось першорозрядником з клубів.

Щоб боксувати на гідному рівні проти гідного опонента, я повинен пройти якісну підготовку з хорошими спаринг-партнерами та всіма відповідними моментами, що затратно і натужно. Хочеться отримати винагороду за свою працю. Тому мені здається, що на сьогоднішній день це малоймовірно, тому що в Україні ця індустрія не так розвинена, як в США», - сказав Олександр.

Раніше Гвоздик назвав ім'я найбільш недооціненого українського топ-боксера.

Володимир Клепач Джерело: RTFight Com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 13:20 11

Український боксер – про дивну позицію Василя

Коментарі