Фран СОЛЬ: «Динамо буде на всі 100% готове до Шахтаря»

Форвард сподівається на повернення футболу

Форвард київського «Динамо» Фран Соль поділився враженнями про перші загальнокомандні тренуваннях після довгої перерви.

- Фран, як даються перші командні заняття на базі?

- Тренування проходять відмінно, в хорошому настрої. На цьому тижні до того ж була хороша погода. Всі гравці дуже нудьгували по тренуванням в команді, і тепер все ми знову отримуємо задоволення від роботи.

- Команда тренується в тому ж режимі, що і до карантину? Або перші заняття після перерви носять втягуючий характер?

- В принципі, зараз тренування такі ж, як були до перерви, без особливих послаблень. Адже ми зібралися не після міжсезонної відпустки, в період карантину тренерський штаб давав нам обов'язкову програму індивідуальних тренувань. Всі гравці підтримували себе в формі, тому тренування зараз такі, як зазвичай під час сезону.

- Як сам оціниш свою форму на даному етапі?

- Відчуваю себе прекрасно. Під час карантину я дуже старанно тренувався, щоб повернутися на базу в відмінних фізичних кондиціях.

- І все ж, ви довгий час не проводили командних ігрових тренувань з м'ячами. Наскільки це позначилося на ігрових зв'язках?

- Це те, над чим нам доведеться багато працювати зараз в першу чергу. Можна скільки завгодно важко тренуватися вдома, але коли ти виходиш на футбольне поле після тривалої перерви, це, як правило, завжди відчувається. Проте, я був здивований відчути, що все відточені нами ігрові зв'язки добре збереглися. Всі хлопці демонструють хороший рівень роботи з м'ячем і бачення поля.

- Якщо чемпіонат відновиться за попереднім планом, у першій ж грі «Динамо» зустрінеться з «Шахтарем». Наскільки команда готова відразу до такого серйозного матчу?

- У нас цілих два тижні до матчу. Думаю, цього часу цілком достатньо, щоб бути готовими на все сто. З нетерпінням чекаю відновлення ігор. Шкода тільки, що це буде зовсім незвичайна гра принципових суперників - без глядачів цей матч буде відчуватися по-іншому. Проте, ми готові зустрітися з будь-яким суперником.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 16:45 0

Дивіться відеоогляд матчу 26-го туру УПЛ

Коментарі