Олександр ДЕНИСОВ: «Власник ніколи не втручається в роботу телеканалів»

Директор каналів «Футбол 1/2/3» розповів про особливості їхньої роботи

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов заявив, що власник «Шахтаря» і каналів Рінат Ахметов ніколи не втручається в їх роботу.

«ТВ - це органіка. Кожне слово, в кожну секунду. Претензії були і у Палкіна в тому числі. Мовляв, не так висвітлили, не так показали, ми хотіли б інакше... Це абсолютно нормальна історія. Не буває такого, що ти всім подобаєшся. Якийсь сюжет, якась програма... Так всі 12 клубів можуть сказати про нас в УПЛ. Немає жодного задоволеного, жодного щасливого. Хоча в якийсь момент кожен був вдячний нам за якийсь показ, трансляцію або сюжет.

У нас єдиний президент «Шахтаря» і власник каналів (Рінат Ахметов - прим. ред.). На щастя, власник ніколи не втручається в роботу телеканалів. Взагалі ніколи. Це людина настільки коректна, він ніколи не перейде якоїсь межі.

Ми можемо з Сергієм Палкіним посперечатися, щось йому може сподобатися або не сподобатися. Але і Палкін сам по собі дуже коректна людина, яка ніколи не йде в емоції. Щось може йому не сподобатися, але він завжди може про це сказати», - зазначив Денисов.

Михайло Шаповалов Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

Коментарі