Україна впевнено обіграла Азербайджан на European Nations Cup

Українська збірна стартувала на віртуальних футбольних полях PES

У першому матчі онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup збірна України з кіберфутболу в дисципліні PES упевнено перемогла команду Азербайджану.

У турнірі, який організувала Федерація кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією, беруть участь команди з 12-ти країн. Він проходить у трьох дисциплінах - CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES у цих змаганнях представляють три гравці - Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

У першому матчі нашої групи 1 Україна зійшлася з Азербайджаном. За українців виступав Максим Makson Андрасюк, а за наших суперників - Фіруз Буксаєв. Двобій мав тривати до двох перемог, однак запеклої боротьби не вийшло.

Наш геймер мав тотальну перевагу протягом усього протистояння. У першому матчі Makson виграв всуху - 3:0, а долю другого фактично вирішив уже в першому таймі - 4:1. У другій половині гри українець спокійно довів справу до перемоги - 6:2.

Україна - Азербайджан - 2:0
Фіруз Буксаєв - Максим Makson Андрасюк - 0:3 (0:2)

Максим Makson Андрасюк - Фіруз Буксаєв - 6:2 (4:1)

Після цієї перемоги збірна України набрала три очки у групі 1.

Наступну серію на віртуальних футбольних полях PES збірна України проведе в середу, 20 травня із командою Грузії (початок - о 19.00). Завершать груповий етап українці матчами із Сербією 27 травня (початок - о 19.00).

Максим Гаптар Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді