Кіберфутбол. Україна — Нідерланди. LIVE трансляція

Товариський поєдинок між збірними двох країн відбудеться в понеділок, 11-го травня

В понеділок, 11-го травня, о 20:00 відбудеться пряма трансляція товариського матчу між кіберфутбольними збірними командами України та Нідерландів із дисципліни PES.

Українські кіберфутболісти наполегливо змагалися за право участі у фінальній частині eEURO-2020 у Лондоні. Проте наша збірна з дисципліни PES посіла лише третє місце у кваліфікаційній групі Н, пропустивши вперед італійців, що стали лідерами групи, та чорногорців, які обійшли «синьо-жовтих» лише на одне очко. Тож кіберфутбольна збірна України вибула з подальшого розіграшу турніру.

Але зараз, щоб відточити свою майстерність та вивести гру на якісно новий рівень, кіберфутбольна збірна України вступить у двобій із найсильнішими - збірною Нідерландів! Помаранчеві вийшли до фінальної частини eEURO-2020 із фантастичним результатом - 10 перемог у 10-ти іграх та максимальним показником - 30 очок у загальному заліку!

Збірна України - збірна Нідерландів. Максим «Makson» Андрасюк та Сергій «Sergobibika» Марченко проти Елдріджа О'Ніла та Йоса Сонневелда.

Чотири поєдинки, які стануть гідною перевіркою для наших гравців на витривалість!

Розклад матчів

20:00. Максим «Makson» Андрасюк - Елдрідж О'Ніл.
20:30. Йос Сонневелд - Сергій «Sergobibika» Марченко.
21:00. Сергій «Sergobibika» Марченко - Елдрідж О'Ніл.
21:30. Йос Сонневелд - Максим «Makson» Андрасюк.

Михайло Шаповалов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 2

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних