Краще дивіться по телевізору. Ролан Гаррос збираються провести без глядачів

Старт змагань в основній сітці тепер намічений на 27 вересня

Президент Федерації тенісу Франції Бернар Г'юдічеллі розповів про поточний стан справ в організації Ролан Гаррос 2020, грунтового турніру Великого Шолома.

«Поки немає таких варіантів, від яких би ми відмовилися. В першу чергу, найголовніше в нашому турнірі - це історія матчів і гравців. Турніри проводяться на стадіонах, змагання показують по телевізору. Мільйони глядачів по всьому світу знаходяться в очікуванні.

Якщо ми організуємо турнір за закритими дверима, це дозволить нам зберегти ту частину бізнес-моделі, яка стосується телевізійних прав (більше третини від доходу турніру). Це не можна недооцінювати.

Я регулярно спілкуюся з главою АТР Андреа Гауденці, главою WTA Стівом Саймоном і главою ITF Девідом Хаггерті. Наступного тижня у нас запланована ще одна конференція, щоб оцінити наш прогрес. Ми добре працюємо разом, але поки все ще трохи рано для чіткого визначення графіка».

Раніше преса з посиланням на Федерацію тенісу Франції повідомила, що грунтовий мейджор перенесли ще на один тиждень пізніше. Старт змагань в основній сітці тепер намічений на 27 вересня.

Микола Степанов Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 вересня 2024, 17:36 20

Даяна програла в трьох партіях