Володимир ШАРАН: «Один тест коштує 4 тисячі грн. Це величезні витрати!»

Головний тренер «Олександрії» висловлюється за участь 14 команд в УПЛ

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про складнощі, пов'язані з можливим рестартом УПЛ:

«Безумовно, ми за 14 команд. Але потрібно враховувати ситуацію, яка настане після пандемії. Як команди зможуть фінансово вийти з важкого періоду, і це доведеться враховувати. Якщо клуби, які претендують на підвищення, зможуть гарантувати своє існування то, будь ласка. А якщо ні? Щоб потім не доводилося зніматися посеред чемпіонату перебуваючи вже в Прем'єр-лізі. Ось це патова ситуація.

Тому, все потрібно зважити, з огляду на ризики. Поділ на шістки, як було, пройдений етап, тепер готуємося до наступного. Може, нічого б не змінилося в житті команд, якби не коронавірус. Тепер доведеться враховувати ситуацію, що склалася, і робити поправки.

Давайте поміркуємо. Всі матчі грати в Києві, і постійно їздити туди-сюди - це важко. Ми і Зоря проти. Я розумію, Шахтарю і Динамо нікуди їхати не треба. Колос знаходиться поруч зі столицею, і Десні також недалеко. А грати і знаходитися такий великий період в Києві, де не так все спокійно з вірусом - це для нашого клубу накладно. А де тренуватися, проживати? Багато питань, а відповідей поки мало.

Один простий експрес-тест коштує 500 гривень, але він не дає достовірної інформації. А основний ПЛР - 4 тисячі. Це величезні витрати. А робити потрібно не тільки гравцям, але і тренерам, обслуговуючому персоналу. Тому, сподіваємося на матеріальну допомогу від футбольної організації. УАФ зобов'язана взяти це до уваги, якщо вони хочуть зібрати шість команд в одному місті.

Думаю, ще є час, і, може, не треба поспішати. Є час закінчити чемпіонат до початку серпня. Розумію, що потрібно дати футболістам відпочинок до наступного старту чемпіонату. Для цього є люди, які сидять в кабінетах, їм і приймати рішення. Якщо зможемо вплинути на ситуацію, то зробимо все від нас залежне, якщо ні, потрібно буде погодитися».

Микола Степанюк Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 02:20 0

Битва аутсайдерів

Коментарі