Єгіше МЕЛІКЯН: «Мало часу на підготовку. Буде складно всім»

Головний тренер «Львова» висловився про рестарт чемпіонату України

Наставник «Львова» Єгіше Мелікян прокоментував відновлення УПЛ. Нагадаємо, що матчі чемпіонату України можуть почати догравати 30 травня.

- Усе буде так: коли знімуть обмеження, гравці зберуться на базі, ми проведемо необхідні тестування й визначимо, хто в якому стані. Ми все чудово розуміємо: кожен тренувався, як міг, у когось була можливість займатися на свіжому повітрі, хтось сидів удома. Крім того, я ж знаю ситуацію із середини, тримаю руку на пульсі, постійно спілкуюся з усіма підопічними, знаю, хто чим займається. Впевнений: жодних сюрпризів під час першого тестування не буде.

- Іще Ви сказали, що першим етапом виходу з карантину стануть тренування гравців невеликими групами. Можете розповісти про це детальніше?
- Про це конкретніше можна буде сказати тільки після 12 травня. Тоді я зустрінуся з керівництвом, мені пояснять, що можна, чого не можна, які обмеження зняли, які залишились. У найгіршій ситуації (тобто якщо карантин продовжать) доведеться проводити невеликі тренування по кілька осіб і за скороченим часом (по 30-40 хвилин із групою гравців). Такий режим буде складний передусім для тренерського штабу.

- Якщо УПЛ поновиться в останніх числах травня, чи встигнете підготувати команду до офіційних матчів?
- Два тижні - звісно, мало, це недостатній строк. У нас будуть труднощі, але ми розуміємо, що такі ж труднощі чекають на усі інші команди. Що ж, доведеться нам грати тактично грамотно (сміється)!

Читайте також: Рестарт 30 травня? Оприлюднено план-календар догравання УПЛ.

Максим Гаптар Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 0

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ