Сергій ПАЛКІН: «В УПЛ має залишитися 12 клубів через форс-мажор»

Гендиректор «Шахтаря» вважає, що пандемія серйозно вдарить по клубах

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін вважає, що в наступному сезоні Української Прем'єр-ліги повинні грати 12 команд:

«Є два враження від УПЛ - позитивне і негативне. Якщо почати з позитивного, зазначу «Колос», який увірвався в УПЛ і закріпився в першій шістці, «Десна» на три очки відстає від другого і третього місць, «Ворскла» змінює філософію і перезапускається. Ті ж «Карпати» зазнають труднощів, але львівський клуб - це бренд серйозний, з ними завжди складно грати. «Зорю» відзначу, яка показує відмінний футбол.

З негативного: можливі проблеми з коефіцієнтами, тому сьогодні нам потрібно акуратно ставитися до будь-яких рухів тіла, які безпосередньо стосуються УПЛ. Якщо рішення, які ми приймаємо, посилять УПЛ - потрібно робити.

З наступного сезону у нас 14 команд в Прем'єр-лізі, проте це рішення приймалося до коронавірусу. Всі розуміють, що після карантину економіка України серйозно просяде. Це вдарить по клубах. Вважаю, що над цим питанням необхідно серйозно подумати. Наприклад, залишитися з 12-ма клубами з огляду на форс-мажорних обставин. Такої ж думки дотримується і президент «Динамо» Ігор Суркіс».

Крім того, Палкін зазначив, що «президент УПЛ телепул не створить, ми самі повинні це зробити».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:40 11

На Артема претендують «Наполі» та «Челсі»

Коментарі