Валуєв розповів, чому не відбувся його бій з Віталієм Кличком

Російський боксер навіть готувався до цього бою

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі росіянин Микола Валуєв розповів, чому в 2009 році йому не вдалося провести поєдинок з українцем Віталієм Кличком.

«Я навіть готувався до бою з Віталієм. Як тільки виникла ідея цього поєдинку, я відразу поїхав в зал. Я розумів, що потрібен час на різні переговори. З моменту, коли всі вдарять по руках, вже необхідно перебувати на певній стадії спортивної підготовки. Адже залишиться мало часу, щоб реалізувати себе на той момент, коли потрібно виходити в ринг.

У першому варіанті ми просто не змогли домовитися, і Віталій вибрав собі іншого суперника, який був у нього на прикметі. Я підозрював, що у Кличка був запасний варіант і він з цього приводу особливо не переживав. Напевно, запропоновані умови влаштували того боксера і вони зустрілися в рингу. А у нас бій не відбувся.

Потім розмови продовжилися, але умови ніяк не змінилися. Я зрозумів, що якщо буду перебувати в стані очікування, то просто втрачу час. Я вирішив поглиблено зайнятися своїм здоров'ям і дізнався, що мені необхідно закінчувати кар'єру», - сказав російський боксер.

Раніше Валуєв розповів, чому перестав спілкуватися з Віталієм Кличком.

Володимир Клепач Джерело: Ушатайка
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 липня 2024, 15:58 23

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі