Півзахисник Карпат вибачився за фото з червоним прапором і Леніним

Олексій Хахльов визнав, що зробив помилку

Півзахисник «Карпат» Олексій Хахльов приніс вибачення за фото у соцмережі з червоним прапором і Леніним, яким він привітав свою бабусю.

Пізніше футболіст видалив свій пост і написав: «Бувають жарти доречні й недоречні. Моє останнє розміщене фото саме з розряду недоречних жартів. Прошу вибачення у всіх, кого цим образив». «Карпати» на своєму офіційному сайті заявили, що вважають «неприпустимим розміщення будь-яких фотографій, де гравці клубу позують на тлі чужорідної символіки».

«Я виріс в українській родині з повагою і правильними поглядами на прапор, герб, гімн і всі символи нашої держави. Маючи честь захищати кольори нашої країни, завжди переживав незабутні емоції.

Проживаючи за кордоном, завжди відстоював її честь і гідність, ніколи не давав її принижувати в моїй присутності. Мені б хотілося попросити вибачення за мою грубу помилку абсолютно у кожного громадянина України, не дивлячись на статус, професію і релігію.

Для мене Крим - це Україна. Війна на Сході України - агресія з боку Російської Федерації», - написав Хахльов в сторіс Instagram.

Олексій Хахльов - чемпіон світу U-20 у складі збірної України. У нинішньому сезоні зіграв два матчі в складі «Карпат».

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі