Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Фонсека – найгірший тренер. Тренує він Рому – і що?»

Форвард розкритикував колишнього наставника «Шахтаря»

Екс-нападник донецького «Шахтаря» Євген Селезньов, який нині виступає за турецький «Бурсаспор», розповів, з ким із тренерів йому було найкраще і найгірше працювати.

- З ким із тренерів тобі було найкомфортніше працювати?
- Важке запитання. У кожного тренера були свої плюси і мінуси. Не можу одного вибрати. І при Луческу мені у свій час було комфортно, і при Рамосі, і при Маркевичу, і при Михайличенку за збірну, і при Заварові, і в Туреччині. Важко, у мене було дуже багато хороших тренерів.

Окан Бурук в Туреччині, я з ним два трофея виграв з командою, яка далекою була від десятки.

- Хто найгірший тренер? Фонсека?
- Для мене так. Тренує він «Рому» - і що? Що він виграв з командою? На якому місці йде? Не кажу, хороший він чи поганий. Я говорю особисто за себе. Це були побутові моменти, все разом. Він вибрав такий шлях.

Команда грала при Фонсеці? Це Фонсеки команда? Приклад. При Рамосі ми грали в один футбол, при Маркевичу - в інший. Фонсека «Шахтар» не змінив. Як можна було посадити Рака на трибуну, кричати, що я граю в два нападаючих, потім вилетіти з ЛЧ і говорити, що не він винен.

Я пішов, Срна і Ракицький. Після цього як такого стрижня немає. Як можна Ярика було відпустити? Я впевнений, він би закінчив в «Шахтарі».

- Фонсека прибирав лідерів чи клуб?
- Клуб - ні. Президент ніколи не лізе в культуру клубу, він допомагає, дуже благородна людина. А ті люди, які тренувалися, я не знаю, може, це їхній менталітет, але це не мій менталітет. І не Рака теж.

Читайте також: Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Коли розбив Maserati, був оштрафований на 25 тисяч євро»

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі