Сергій МАКАРОВ: «Чорноморець і Минай вважають, що дограти сезон нереально»

Президент ПФЛ розповів про проблеми з відновленням сезону

Президент ПФЛ Сергій Макаров розповів про проблемні питання щодо відновлення Першої ліги.

«До сих пір незрозуміла позиція уряду. Вони опублікували п'ять етапів виходу з карантину, але поки реально ніяких рішень не прийнято. Клуби почали цікавитися. Транспорт ходить? Ні. Готелі працюють? Ні. Кафе і ресторани? Ні. А якщо вони відкриються не у всіх регіонах? А витрати на дезінфекцію стадіону, аналізи для футболістів? Там в тисячах гривень сума.

Навіть якщо ми почнемо і раптом виявиться, що в одній з команд хворий ... А змагання вже йдуть, ця команда вже об'їхала п'ять різних міст. Що робити? Знову зупиняємо весь сезон знову або садимо одну команду на карантин?

«Чорноморець» і «Минай» виступили з позицією, що дограти нереально. Два клуби, які чітко відразу були на цій позиції. Деякі клуби спочатку сказали одне, а до кінця наради вже були налаштовані по-іншому. Вони всі готові догравати. Але вони кажуть, що це нереально, що точка неповернення пройдена», - сказав Макаров.

Відзначимо, що в Першій Лізі залишилося зіграти 11 турів. Лідирує львівський «Рух», який випереджає «Волинь» на один бал. «Інгулець», «Минай», «Оболонь-Бровар» і «Агробізнес» відстають від львів'ян на 2 очка.

Раніше Сергій Макаров розповів, що буде з контрактами гравців.

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 0

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»