Артем ФРАНКОВ: «Ми будемо тупо копіювати чийсь приклад»

Спеціаліст поділився думкою про перспективи футболу в Україні

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про перспективи поточного футбольного сезону в Україні в зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19.

«Моя думка з приводу відновлення/списання. Питання не тільки і не стільки в безпорадності УЄФА в ситуації з пандемією (пан- не тільки все, але і від слова паніка) - питання в безпорадності і відсутності найменшої скільки-небудь обґрунтованої позиції нашої державної (не однієї футбольної) влади. Напевно незалежно від реального рівня захворюваності ми будемо тупо копіювати чийсь приклад, і в даний момент якраз і витягується пауза в очікуванні - кому ж на хвіст впасти. МВФ навряд чи чогось вимагає від України у зв'язку з футболом, цю організацію цікавить зовсім інше - тому муки вибору будуьб неабиякими. Франція здалася, але Німеччина-то тріпається!

Нідерландський приклад? Ха-ха.

Важливо розуміти, що футбол (як і весь спорт, як і маса інших речей) реально накривається рішенням абсолютно нефутбольних органів. І стежити потрібно саме за ними - як мінімум привід для рішення дають вони...», - написав Франков.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку