ГУСЄВ: «З Іспанією вийшов на заміну, а потім почалося найцікавіше»

Колишній гравець збірної України - про дебютний матч в складі національної команди

Екс-футболіст збірної України Олег Гусєв згадав перший для себе матч з грандом в складі національної команди (10 вересня 2003 проти Іспанії - прим.).

«Я не пам'ятаю, який настрій панував у таборі збірної перед матчем з Іспанією, але по собі можу сказати, що у мене, 20-річного хлопця, зневіри не було.

Так, збірна провалила відбірковий турнір, не потрапила навіть до плей-оф, але мені випав такий шанс, і я хотів за нього чіплятися. До того ж останній поєдинок ми проводили в Іспанії - як можна було не налаштуватися на такого суперника?

В принципі, команда і налаштувалася, показала гідний футбол, але програла з рахунком 1:2. Пам'ятаю, що той матч в Ельче розпочався дуже пізно - здається, о 23.00 за київським часом.

Мені довелося вийти на заміну - на цей раз на початку другого тайму. Потім найцікавіше і почалося (посміхається). Спочатку Фернандо Торрес, який в тому матчі вперше зіграв за національну збірну на офіційному рівні, не забив пенальті. І тут же за справу взявся майстер Рауль, який оформив дубль.

Але ми теж створювали моменти, і в кінці матчу Андрій Шевченко забив красивий гол - здорово обіграв захисника, пробив з кута штрафного, як кажуть, з точки в точку, і м'яч від штанги залетів у сітку», - сказав Гусєв.

Читайте також: Олег ГУСЄВ: «Складно потрапити до збірної з сумської футбольної школи»

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 29

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі