Олександр АЛІЄВ: «Левченко в збірній грав на гітарі і їв оселедець»

Екс-хавбек збірної України відповів на критику фахівця щодо свого YouTube-каналу

Колишній гравець збірної України Олександр Алієв відповів на критику екс-півзахисника української національної команди Євгена Левченка щодо свого YouTube-каналу «Кент».

«Мені було неприємно, все-таки з людиною разом за збірну грали. Але це його думка. Я завжди кажу про те, що у кожного є своя думка. Просто, повторю, що неприємно, коли таке говорить людина, з якою разом виходили грати за збірну однієї країни.

Напевно, Лева вже відчув себе таким європейцем. Напевно, він вважає, що робить хороший контент. Хоча, я ж не кажу, як він на ТБ коментує гру збірної, не кажу про те, наскільки він сильно розуміться на футболі. Але, якщо Лева так сильно розуміється на грі, чого ж він сидів на лавочці, коли ми з кентом захищали честь країни. Він ще оселедець постійно привозив до збірної. Сидів на лавці, грав на гітарі і їв оселедець.

Я ж не кажу, як він себе подає, мовляв, пограв в Європі. Так, пограв у чемпіонаті Нідерландів - і все? Він міг мені сказати це особисто, але не виносити на люди. Не подобається тобі - промовч, а піаритися за рахунок мене... Я це не вітаю», - зазначив Алієв в ефірі каналу «Міля» на YouTube.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:44 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі

Коментарі