Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Живу на базі Дніпра-1. Роботи вистачає»

Наставник «Дніпра-1» під час карантину переглядає багато матчів

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко розповів про те, чим займається під час паузи в чемпіонаті, а також висловився про відновлення кондицій гравців після відновлення сезону.

- Я живу на базі клубу. Тобто постійно перебуваю в робочому процесі, заглиблений у нього. Бачу тут щодня наших футболістів: більшість гравців «Дніпра-1» - місцеві, тобто вони мешкають у місті й мають змогу приїжджати на базу. Також тут регулярно бачуся з представниками свого тренерського штабу. Роботи вистачає - наприклад, постійно переглядаю наші матчі, намагаюся зрозуміти, що треба вдосконалити.

В якому стані буде «Дніпро-1»? З одного боку, я не дуже переживаю, бо майже всіх підопічних регулярно бачу на базі. З другого, чітко усвідомлюю: десь на 50% буде втрата ігрового тонусу - цього не уникнути. В будь-якому разі, сподіваємося на професіоналізм гравців.

Гравцям здається, що вони легко приведуть себе до потрібних кондицій. Мені ж очевидно, що два тижні треба для підготування кондицій і ще два-три матчі, щоби показати потрібний рівень гри.

- Чи спостерігаєте за єдиним на сьогодні футбольним чемпіонатом- білоруським?
- Ні. Справа в тому, що я дивлюся футбол не для естетичної насолоди, а з практичним інтересом. За час карантину, наприклад, переглянув кілька ігор «Баварії» часів Гвардіоли й «Тоттенхема» епохи Почеттіно. Якщо я дивлюся футбол, то хочу від побаченого взяти щось для себе - наприклад, як покращити культуру пресингу. У нашому клубі є люди, які переглядають ігри з іншими цілями - припустімо, для того, щоби оцінити того чи іншого виконавця.

Читайте також: МИХАЙЛЕНКО: «Після 3-4 ігор футболісти будуть в нормальному стані».

Максим Гаптар Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 5

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі