Футбол стане іншим. Не можна буде торкатися суперника під час кутових

В асоціації лікарів Іспанії вважають, що футбол більше не буде таким, як раніше

Рафаель Рамос, який очолює іспанську асоціацію лікарів футбольних клубів, розповів, що може змінитися в іспанському футболі, коли відновиться Ла Ліга, перервана в зв'язку з пандемією коронавірусу:

«При всій повазі до рішень Ла Ліги, на даний момент нам незрозуміло, як будуть виглядати правила при поновленні футболу. Коли можна буде робити перехід від тренувань до змагань - найбільше невідоме на сьогоднішній момент.

Ми стурбовані не тільки вірусом. Футболісти не змагалися протягом восьми тижнів, і не у всіх була можливість фізично працювати. Ми не знаємо, скільки часу буде потрібно, щоб відновити кондиції, уникаючи травм. Необхідно збільшити час підготовки, щоб ризики були мінімальними.

Всі матеріали, які використовуються, включаючи м'яч і газон, повинні бути стерилізовані до матчу, в перерві і після гри. М'яч, який ви не знаєте, може заразити при ударі в обличчя. Але стерильний м'яч, що котиться по стерилізованій поверхні, практично не зможе.

Футбол, як би ми не хотіли, ніколи не буде колишнім. Спочатку у гравців не буде контактів, як раніше. Вони гратимуть в інший футбол. Наприклад, при кутових футболісти не повинні торкатися один одного».

Микола Степанюк Джерело: El Pais
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 00:20 6

Чемпіон WBC у легкій вазі відреагував на статистику переглядів бою Усик – Ф'юрі

Коментарі