Чемпіонка Bellator звинуватила колишнього тренера в педофілії

Гаїтянка Іліма-Лей Макфарлейн пообіцяла, що збоченець понесе покарання

Іліма-Лей Макфарлейн, чемпіонка Bellator в напівлегкій вазі, а також двоє інших школярів-спортсменів школи Пуна звинуватили одного з колишніх баскетбольних тренерів установи на ім'я Дуейн Йен в сексуальному насильстві.

Макфарлейн повідомила, що Йен почав залицятися до неї і її сестри Махини, починаючи з 2003 року, коли їй було 12 років, а сестрі - 14.

«У мене були недоречні відносини з дорослим, який був авторитетним і владним. Мені було 12 років, і це на 100 відсотків вплинуло на те, що я вважаю здоровими відносинами», - сказала Макфарлейн.

Сестри стверджують, що Йен змусив їх доторкнутися до його геніталій, а також пропонував гроші за сексуальні дії і відправляв їм відверті фото. Третій учасник скандалу отримував від Дуейна лист з погрозами.

«В результаті я втратила любов до баскетболу, що було божевіллям. Це те, що я хотіла вибрати в якості кар'єри. Я хотіла грати в професійний баскетбол в WNBA (Жіноча національна баскетбольна асоціація - прим.). Дуейн Йен, твій час настав», - додала Іліма-Лей, пояснивши, чому в результаті вибрала бойові мистецтва.

Школа повідомляє, що про ці звинувачення було повідомлено поліції Гонолулу, де розпочато розслідування інциденту.

Володимир Клепач Джерело: Hawaii News Now
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 05 травня 2024, 08:10 0

Австралієць Стів Ерцег ледь не створив сенсацію у Бразилії