Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Санітра тренуватиме максимум 5 жінок, а не всю команду»

Український біатлоніст – про можливе підвищення тренера

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував можливе призначення Юрая Санітри на пост наставника жіночої команди.

«Не знаю точно, чи призначать Санітру тренером ще й жіночої команди. Може бути момент з поділом на дві команди, через що може постраждати чоловіча збірна.

Володію інформацією, що він буде тренувати максимум 5 жінок, а не всю команду. Нас сім - разом 12. Юраю якраз під силу всіх зібрати. Бачу більше плюсів в цьому, ніж мінусів. Та ж підготовка до змішаних естафет. Юрай буде вирішувати, яку спортсменку ставити на старт, буде бачити їх якості. Також ми будемо з ними тренуватися.

Схоже було в італійській команді, яка завжди брала призові місця в змішаних естафетах, Там тільки чотири спортсмени високого рівня - якраз по 2 чоловіків і жінок. Від інших там прірва в результатах. В їхній команді тренувалися лише четверо, решта - команда Б.

Дуже добре також, що логістикою і організацією всього процесу буде займатися одна людина і її штаб. Централізація і єдиний контроль - підтримую таке», - сказав Підручний.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі