МАСКАЄВ - про перемогу над Кличком: «Для мене в той час Віталій був ніким»

Російський боксер згадав, як перемагав Віталія Кличка майже 30 років тому

Колишній чемпіон світу з боксу в надважкій вазі росіянин Олег Маскаєв (39-7, 28 КО) згадав, як він переміг Віталія Кличка на чемпіонаті Збройних сил СРСР в 1991 році.

«У фіналі я вийшов проти Віталія. Бій і одного раунду не пройшов, тому що я був в ударі і добре відчував себе морально після важливої ​​перемоги в півфіналі. Для мене в той час Кличко був ніким. Вже потім Віталій почав вигравати і підніматися. А тоді він був прохідним суперником, якого я побив у першому раунді.

Пам'ятаю, що два рази влучив в нього, збив його з ніг. Навіть рефері Кокошкін не рахував. Тренер Кличка просто рушник викинув. Він зрозумів, що йому там робити зі мною нічого. Тому бій і зупинили.

Віталій каже, що зламав руку. Як він міг зламати руку, якщо жодного разу не завдав удару? З кутка в куток літав, а потім два рази підсів на дупу. Треба було відкривати рахунок, але Кокошкін сказав, що я б'ю відкритою рукавичкою. Який відкритою рукавичкою, коли він на п'ятій точці сидить?

Потім рушник викинули, і бій був зупинений. Я тоді був уже неодноразовим чемпіоном Спортивного клубу армії. Того року в черговий раз переміг», - сказав Маскаєв.

Відзначимо, що в 1991 році Віталію Кличку виповнилося 20 років, Маскаєв на два роки старший.

Читайте також: Леннокс ЛЬЮЇС: «Я не був підготовлений належним чином до бою з Кличком»

Володимир Клепач Джерело: Ушатайка
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі