Андронов назвав ім'я тренера з Росії, який може очолити Динамо

Відомий коментатор вважає, що цей фахівець заслужив можливість тренувати сильний клуб

Відомий коментатор Олексій Андронов назвав ім'я російського тренера, який, на його думку, міг би очолити київське «Динамо».

Про це в Андронова запитав ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, який вважав, що мова йде про Віктора Гончаренка.

«Я дуже люблю Михалича, не тільки як журналіст, а й як уболівальник ЦСКА. Якщо щось трапиться, і він стане вільний - його потрібно забирати в ту ж секунду. Але ти не вгадав. До того ж, я не говорив, що російського паспорта у цього тренера немає. Я сказав «з не російським паспортом», що не означає, ніби його немає. Він є, але якщо цей тренер прийде в «Динамо», то не як росіянин.

Мова про громадянина Таджикистану Курбана Бердиєва. Це системна людина, яка користується великою повагою з боку керівників «Динамо». Бердиєв заслужив, але так і не отримав можливості попрацювати з топ-клубом Росії. І в Києві цілком здатний принести певну користь. Так що все залежить від того, що зараз потрібно «Динамо» - «шашечки чи їхати». Якщо «шашечки» - можна шукати далі у себе, а якщо «їхати» - чому б і ні з Бердиєвим? У «Ростові» він показав, що може гідно виглядати з середньою командою навіть на рівні Ліги чемпіонів», - сказав Андронов.

Відзначимо, що з червня 2019 року Курбан Бердиєв тренером не працював.

Володимир Клепач Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 13:20 5

Український боксер – про дивну позицію Василя

Коментарі