Денис БОЙКО: «Мене називали Міккі Маусом і Чебурашкою»

Голкіпер «Динамо» розповів про свої прізвиська

32-річний український воротар київського «Динамо» Денис Бойко розповів, чому його нік в соціальної мережі Instagram - «king_kong_71».

«Для мене це щось незвичайне, щоб не писати просто своє ім'я та прізвище. Це прізвисько пішло в той час, коли я переходив в «Бешікташ». Там фанати дуже люблять давати прізвиська своїм футболістам.

Хтось зробив дуже крутий ролик на пісню «I'm King Kong» з моєї нарізкою. І так воно пішло. Мені сподобалося. І я почав це використовувати. А 71-й номер - це моє улюблене число. Цей номер я вибрав, коли був футболістом ще «Динамо-2».

Напис «No Pasaran»? Не можу відкрити всю завісу, чому я це пишу. Скажімо так, це дуже особиста фраза, яку мені сказала мою рідна людина, який, на жаль, вже загинула. Для мене це своєрідне висловлювання, і це важливо. У мене навіть татуювання є з таким твердженням.

Ще «Міккі Маусом» називали. Малий був, вуха побільше були. Старші хлопці обзивали, але я абсолютно не ображався. Може, трохи комплексував. А коли виріс, то вважаю, що це прикольно. Чебурашкою теж називали», - сказав Бойко в ефірі Instagram УАФ.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:56 5

23 травня Аталанта здобула трофей Ліги Європи 2023/24

Коментарі