Усик розповів, коли планує завершувати кар'єру

Український боксер не назвав термінів, але повідомив причину, яка спонукатиме його піти на цей крок

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, коли збирається завершити кар'єру професійного боксера.

«Не можу сказати, до скількох років буду боксувати. Поки буду з радістю вставати о п'ятій годині ранку на пробіжку, поки мене все це буде радувати.

Мені дуже подобається вставати о п'ятій ранку на тренування, тому що світ в основному спить, а сонечко вже прокидається. Мені подобається дивитися, як воно встає, коли тиша і переді мною незаймана пора, яка потім перемикається в метушню. Хтось кудись біжить, хтось за чимось женеться. Ми все це робимо щодня.

Я з радістю йду тренуватися, але іноді змушую себе робити якусь роботу, бо в мені з'являється друге «я», яке говорить: «Слухай, ти зробив досить багато речей, заробив грошей, популярність. Може, вистачить?». Я жену це від себе палицею. Я закликаю янгола-охоронця, щоб він був поруч зі мною в ті моменти, коли йде спокуса, щоб зупинитися. Не можна зупинятися. Ти зупинишся лише тоді, коли вже все, немає ніякого дихання. Ось це і є зупинкою», - сказав Усик.

ФОТО. З Кримом чи без? Усик показав своє татуювання з картою України

Володимир Клепач Джерело: Гордон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі