Лобановський хотів Бербатова в Динамо, Шахтар торгував Петрових

Хто знає, як пішла б їх кар'єра, якби вони опинилися в Україні

Відомий болгарський агент Мірчо Димитров розповів історію про трансфери деяких гравців софійського ЦСКА, які так і не відбулися, в українські «Динамо» і «Шахтар».

«Київське «Динамо» хотіло Бербатова ще до того, як ЦСКА продав його «Байєру» з Леверкузена. Кияни тоді були топ-клубом, як і зараз. Вони щорічно брали участь в Лізі чемпіонів і були в когорті кращих команд континенту. Ще їх цікавив півзахисник Еміль Гаргоров.

«Шахтар» почав своє сходження в кінці 90-х років і на початку нинішнього століття і мав дуже серйозні амбіції. Вони цікавилися Мартіном і Стіляном Петровими. Донеччани дуже хотіли бачити їх у своєму складі, але потім обидва футболісти пішли іншим шляхом», - заявив Димитров.

Нагадаємо, Дімітар Бербатов перейшов з ЦСКА в «Байєр» в січні 2001 року, коли «Динамо» ще очолював легендарний Валерій Васильович Лобановський. За півроку до цього «біло-сині» продали в «Тоттенхем» Сергія Реброва, а основними форвардами команди в першій половині сезону були Максим Шацьких, Георгій Деметрадзе та Володимир Кузьмичов.

Олексій Сливченко Джерело: Topsport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком

Коментарі