Олексій АНДРОНОВ: Калитвинцев став українцем, коли його покликали в збірну

Фахівець не вів тренування в московському «Динамо» українською мовою, вважає експерт

Відомий російський коментатор Олексій Андронов прокоментував слова відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова про екс-гравця київського «Динамо» і збірної України Юрія Калитвинцева. Зокрема, коли Калитвинцев очолив московське «Динамо», Соловйов опублікував пост під назвою: «Динамо» призначило тренером махрового русофоба, укропатріота», де зазначив, що Калитвинцев принципово проводить тренування тільки українською мовою.

«Я вам просто нагадаю один випадок з життя плазунів (хоча їх там тисячі, випадків цих). І це не мене стосується, хоча мене і гівном поливали і «газпромівським бендерівцем» (саме так) величали. Але мені-то плювати. Обтрусився і далі пішов.

А ось цей випадок стосувався мого друга. І став кристалічним, енциклопедичним прикладом брехні і провокацій, що виходять з одного з найдорожчих телевізійних ротів Росії. Ось він.

Якщо хто не в курсі - Калитвинцев народився в Росії. Українцем став тоді, коли його покликали зіграти за збірну. Я, звичайно, чув, як він говорить українською, але, думаю, тільки я. Уявити собі, щоб він це зробив на тренуванні - ну стільки випити не можна.

Так що наш герой, що раптом став тоді фахівцем у футболі - неабияк забруднився.

А той, хто збрехав один раз - ну ви знаєте, що з ним буває далі.

А Калитвинцев - вивів «Динамо» з першого місця», - написав Андронов.

Юрій Калитвинцев - уродженець Волгограда. Професійну кар'єру розпочав у місцевому «Роторі» в 1985-му році. У київське «Динамо» перейшов в 1994-му році і захищав кольори команди до 1998-го року. З 1995-го по 1999-й роки провів 22 матчі за збірну України, де забив один гол.

Московське «Динамо» Калитвинцев очолював з 2016-го по 2017-й роки.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії