Клуби АПЛ наполягають на завершенні сезону до 30 червня

Прем'єр-ліга проведе спеціальне відеозасідання у п'ятницю, 17 квітня

Англійська Прем'єр-ліга проведе спеціальне відеозасідання у п'ятницю, 17 квітня. Багато клубів наполягають на завершенні сезону 30 червня через закінчення контрактів з футболістами.

На порядку денному обговорення в АПЛ - призупинений з середини березня сезон через пандемію коронавірусу. Клуби виступають за те, щоб зробити все можливе, щоб завершити сезон, а не оголошувати його недійсним. Однак ймовірність того, що десятки контрактів припиняться до закінчення кампанії, зачіпає багато клубів.

Якщо сезон не закінчиться до 30 червня, гравці, у яких завершився контракт або оренда, зможуть піти зі своїх клубів. Навіть незважаючи на те, що ФІФА рекомендує продовжити термін дії контрактів до кінця сезону. Крім того, задаються питання: наскільки буде справедливо, що місця в єврокубках і клуб, що вилітають, будуть визначатися не в найсильніших складах.

Очікується, що клуби розпочнуть тренування у травні, а сезон відновиться тільки тоді, коли уряд повідомить, що це безпечно. Швидше за все, матчі проходитимуть за закритими дверима. Більшості команд Прем'єр-ліги залишилося зіграти 9 ігор, в тому числі лідеру. Зараз «Ліверпуль» має на 25 очок більше, ніж «Манчестер Сіті», який посів друге місце, і «червоні» дуже близькі до чемпіонства.

Микола Степанюк Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону