Динамо і Мілан контактують на предмет трансферу Дениса Попова

Італійський клуб цікавиться можливістю підписання перспективного українця

Центральний захисник «Динамо» Денис Попов привернув увагу італійського «Мілана».

«Россонері» не можуть досягти прогресу в переговорах про продовження контракту зі своїм 29-річним беком Матео Мусаккіо, у зв'язку з чим мають намір звернути увагу на інші варіанти на ринку. При цьому, боси «Мілана» підшукують відносно недорогу і якісну кандидатуру.

Повідомляється, що перші контакти між «Міланом» і «Динамо» вже відбулися, і кияни висловили готовність до переговорів. Також наголошується, що поки клуби не зачіпали питання ціни, але вона, як очікується, не перевищить 15 мільйонів євро.

«Мілан», в разі необхідності, готовий залучити до перемовин свою легенду, а нині коуча збірної України Андрія Шевченка, який також є значущою персоною в історії «Динамо». «Россонері» розраховують, що тренер «синьо-жовтих» може посприяти тому, щоб керівництво «Динамо» погодилося відпустити свого вихованця до Італії.

Цікаво, що буквально напередодні з'явилося інтерв'ю Попова, в якому він заявив, що з великою часткою ймовірності відмовив би навіть «Барселоні», якби вона зараз спробувала викупити його контракт у «Динамо».

У поточному розіграші УПЛ Попов провів 11 матчів і забив 1 гол за «Динамо». Його трансферна вартість, за оцінками Transfermarkt, складає 1,3 мільйона євро.

Олексій Сливченко Джерело: Milannews24.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 09:08 3

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі