У Словаччині вибрали найкращих волейболістів країни

В голосуванні у соціальних мережах взяли участь понад шість тисяч вболівальників

Словацька федерація волейболу в умовах карантину, пов'язаного з коронавірусом, через соціальні мережі організувала голосування шанувальників волейболу, завдяки якому визначила кращих гравців сезону 2019-2020 років серед чоловіків і жінок. Всього на цю ініціативу відгукнулися понад 6 тисяч словацьких вболівальників.

За підсумками голосування у чоловіків переміг діагональний Філіп Гавенда (на фото), який представляв в минулому сезоні іспанський клуб «Теруель», а серед жінок першою стала ліберо Міхаела Шпанкова, яка виступає в місцевій команді УКФ «Нітра». Обидва переможці грали у складах національної збірної Словаччини відповідно на чоловічому та жіночому чемпіонатах Європи 2019 року.

Філіп і Міхаела подякували вболівальникам за підтримку, побажавши їм оптимізму і міцного здоров'я, що особливо важливо у ці дні.

Може, і Українській федерації волейболу слід скористатися такою ініціативою і, поки всі знаходяться вдома в карантині, вибрати кращих волейболістів нашої країни минулого сезону, використовуючи інтернет?

За матеріалами сайту Європейської Конфедерації волейболу (CEV)

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 00:23 5

Севілья має 7 перемог, Інтер, Ліверпуль, Ювентус, Атлетико Мадрид – по 3