Теофімо ЛОПЕС: «Ломаченко самовпевнений тип, я сміюся над ним»

Американець висловився про українського чемпіона

Чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) в черговий раз висловився про поєдинок проти Василя Ломаченка.

«Я передбачаю, що наш поєдинок відбудеться восени цього року. Зміниться тільки пора року. Бокс повернеться, і ми зробимо цей бій. Ми поб'ємося, просто буде інша дата. Сталося те, що сталося.

У Ломаченко є гординя і его. Він самовпевнений тип, я сміюся над ним. Це і робить наш поєдинок таким захоплюючим. Я можу сказати, що буду насолоджуватися, коли відправлю його в нокаут. Я не буду погано себе почувати після цього.

Для мене це ситуація, коли ти повинен або вбити, або бути вбитим. Ми з Ломаченком влаштуємо битву. Давайте подивимося, хто в підсумку буде чемпіоном. Я радий, що він спробує затягнути мене в глибокі води. Вже були люди, які намагалися це зробити. Якщо це його стратегія, то відмінно. Я знаю, як плавати в глибоких водах», - сказав Лопес.

Нагадаємо, 30 травня Лопес повинен був битися проти володаря поясів за версіями WBO, WBA і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) в об'єднавчому бою. Їхній об'єднавчий бій за 4 пояси може відбутися влітку або восени.

Максим Гаптар Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 19:05 0

Чи поб’є хтось японця?

Коментарі