Тренер Динамо-Брест: «Я задоволений Хачеріді»

Сергій Ковальчук прокоментував перемогу над солігорським «Шахтарем» (2:0)

Головний тренер «Динамо-Брест» Сергій Ковальчук підбив підсумки перемоги над солігорським «Шахтарем» (2:0) в першому матчі 1/2 фіналу Кубка Білорусі.

- Перш за все, я вдячний хлопцям за належне ставлення до справи, яке вони показали в цьому матчі. Тому що після «Славії» у нас був трошки пригнічений стан. Але вдало переключилися на Кубок. Зрозуміло, що «Шахтар» - це досить серйозний суперник, який ставить високі цілі і в чемпіонаті, і в Кубку. Що стосується гри, то в дебюті скористалися своїми моментами. На жаль, далі шанси не вдалося реалізувати. Все одно все буде вирішуватися в Солігорську. Як то кажуть, зіграли перший тайм. Раді, що виграли, але думаю, що на нас чекає важка гра на виїзді.

- За рахунку 2:0 ви більше хотіли зберегти результат або забити третій м'яч?
- Зрозуміло, що хотіли і третій м'яч відправити у ворота суперника. Але в домашній грі і пропускати не хотілося. Тому що гостьовий м'яч може зіграти злий жарт в Солігорську. Просив суворо зіграти в обороні. Може, занадто низько сіли, але, в будь-якому випадку, в контратаках мали достатньо моментів, щоб забивати третій м'яч. Десь не пощастило, десь виручив воротар.

- Як оцінюєте дебют Хачеріді?
- Я задоволений ним, як і іншими гравцями на полі. Сьогодні була команда, чому дуже радий.

- З чим пов'язана відсутність Веретила?
- У когось мікропошкодження, комусь дали трошки відпочити. Це і ротація, і можливість зализати наші рани.

- Як стан Бакая?
- Днями знадобиться операція. Дай Бог, щоб все пройшло вдало. Бажаємо Елісу відновлення найближчим часом. Зрозуміло, що це справа не одного тижня, не одного місяця. На жаль, так.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо-Брест
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 3

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі