Святослав МИХАЙЛЮК: «Спочатку карантину божеволів. Грав у відеоігри»

Захисник «Детройт Пістонс» висловився про карантин в США

Гравець збірної України та «Детройта» розповів про ізоляцію в США під час карантину через пандемію коронавірусу. За його словами, це далося нелегко.

«Тут заборонено збиратися в компанії більше 10 осіб. Два тижні тому я почав тренуватися. До цього божеволів. Грав у відеоігри. Зараз тут важко знайти зал для тренувань, тому що все закрито через карантин. Ми домовилися з одним із приватних спортзалів, але він не завжди відкритий. Якщо немає можливості тренуватися в приміщенні, то залишається тільки вулиця.

Зараз, всі гравці «Детройта» перебувають в інтерактивному чаті, ми намагаємося спілкуватися. Коли стало відомо, що Вуд заразився, в його бік не було жодної агресії. Всі його підтримували. І ми всі розуміли, що у молодих людей у віці від 20 до 30 років шанси легше перенести хворобу набагато більші.

Постараюся приїхати в Україну, коли закінчиться карантин. Але зараз важко прогнозувати. Подивимося. Дуже сильно скучаю за Черкасами. Мені потрібно декiлька тижнів, щоб погуляти містом, зустрітися з друзями», - сказав Михайлюк під час онлайн-трансляції.

ВІДЕО. Найкращі кидки Святослава Михайлюка в сезоні.

Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію