КАРДАШ: «Коли Лобановському стало погано, небо потемніло, наче ніч настала»

Екс-гравець «Динамо» згадав фатальний день в Запоріжжі

Колишній півзахисник київського «Динамо» і національної збірної України Василь Кардаш згадав день, коли стан здоров'я легендарного тренера Валерія Лобановського різко погіршився.

«Я був неподалік, залишався в запасі. Напевно, ніхто не думав, що все настільки погано. Календарна гра. Приїхали в Запоріжжя. Готуємося до гри. Все йде нормально, ведемо в рахунку…

Єдине - погода щось таке витворяла. Світло-світло, а тут раз - небо потемніло, наче ніч настала, хоч прожектори включай на стадіоні. Можливо, ці перепади тиску й позначилися на здоров'ї Валерія Васильовича. Ми до останнього вірили, що все буде добре. Новина, що Лобановського більше нема з нами, шокувала. Просто вражені ми всі були, це горе тяжко переживали», - сказав Кардаш.

Нагадаємо, 7 травня 2002 року під час матчу «Металург» Запоріжжя - «Динамо» Лобановському раптово стало погано. Прямо з тренерської лави він був доставлений в лікарню Запоріжжя з діагнозом «інсульт». Тренер був відразу ж прооперували, але 13 травня о 20:35 він помер.

Денис Шаховець Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:45 4

Український боксер переміг британця та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі