МІЛЕВСЬКИЙ: «У минулому році приходило 10 тисяч, а зараз просто десять»

Нападник брестського «Динамо» – про проведення чемпіонату Білорусі в умовах пандемії коронавірусу

35-річний український нападник брестського «Динамо» Артем Мілевський поділився думкою про проведення чемпіонату Білорусі в умовах пандемії коронавірусу.

«Я не любитель цієї всієї теми, і так багато розмов. У соцмережах одне, в газетах інше. Де справжні цифри по заражених, ніхто не знає. Для нас незвично, що глядачі не ходять. У минулому сезоні до нас приходило 10 тисяч. А зараз просто 10. Спасибі їм, що приходять. Я не звик грати за таких порожніх трибун, але життя триває.

Я людей прекрасно розумію, це особиста справа кожного. У кожного є сім'я, діти. Мій батько сказав, що теж не пішов би на футбол. Я розумію, страшно. А ми граємо, в середу вже Кубок. Глядачі не приходять - не по кайфу грати. Але я не можу приймати рішення.

У команді всі по-різному ставляться до ситуації. Ми в Білорусі при будь-яких розкладах дограємо чемпіонат до грудня, у нас система весна-осінь. Євро перенесли, товариських матчів не буде, вагон часу. Мені здається, що в паузу підросла б трава, газони стали б кращими», - сказав Мілевський.

Читайте також: Мілевський: «Гречки повно. Переживаємо і обговорюємо на базі, хто чхнув»

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:01 0

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу у матчі проти «Дніпра-1»

Коментарі