Амір Хан висловив теорію змови щодо коронавірусу

Екс-чемпіон світу пов'язав пандемію з тестуванням зв'язку 5G

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Амір Хан висловив неоднозначну думку щодо пандемії вірусу COVID-19. Британець вважає вірус світовою змовою, пов'язавши його з тестуванням нової мережі 5G.

«Я не думаю, що вірус з Китаю. Це брехня. Люди кажуть, ніби вони їли кажанів, змій. Що за нісенітниця? Ви вірите в це? Я ні. Коронавірус, коронавірус ... це, мабуть, всім вже набридло. Ви не думаєте, що це якось пов'язано з мережами 5G в цих вежах, які ростуть всюди? Це штучна річ. Зараз йде перевірка мереж 5G. Можливо, для контролю населення - вони хочуть позбутися багатьох із нас. Особливо якщо врахувати, що це шкодить людям похилого віку. Хто стоїть за усім цим? Сподіваюся, що через це не почнеться якась війна.

І це повторюється. Таке було, коли зводилися мережі 3G і 4G. Все за шаблоном. Коли мережі 3G поширювалися, стався спалах атипової пневмонії. А в 2009 році з'явилася 4G - спалах свинячого грипу. У 2020 році - коронавірус і мережі 5G», - сказав Хан.

Раніше відомий боєць UFC Микита Крилов заявив, що не боїться коронавірусу, адже він небезпечний тільки для людей похилого віку.

Максим Гаптар Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 10:15 1

Румунський фахівець все ж таки працюватиме на батьківщині

Коментарі