Білоруський журналіст - федерації: Що ви «схавались у бульбу»?

Журналісти закликають зупинити чемпіонат Білорусі

Далеко не всі в Білорусі задоволені тим, що місцевий футбольний чемпіонат триває за планом, незважаючи на пандемію коронавірусу в світі.

Білоруський журналіст Борис Тасман виступив з критикою Федерації футболу країни.

«У ситуації, коли в Білорусі зростає число жертв і інфікованих коронавірусом, продовження чемпіонату країни з футболу виглядає як мінімум безвідповідальним і дрімучо печерним. Зайве нагадувати, що в Європі призупинені всі футбольні турніри - від континентальних до національних, навіть ювілейний чемпіонат континенту і Олімпійські ігри перенесені на рік. Для керівництва АБФФ, як і раніше, нічого не відбувається»?

«Звертаюся до керівництва АБФФ, щоб дізнатися вашу думку з названою приводу. Ви відчуваєте свою відповідальність перед сотнями футболістів, десятками тисяч уболівальників і просто перед співгромадянами? Чи розумієте що матчі чемпіонату сприяють поширенню смертельно небезпечної інфекції»?

«Ігор Ковалевич, головний тренер «Неману», єдиний, хто чітко і ясно, по-чоловічому, заявив свою позицію. Він і на футбольному полі був справжнім мужиком. А ви що «схавались у бульбу»? Для чого вас обрали? Які питання ви вирішуєте? Що для вас важливіше за життя і здоров'я білорусів? Гроші за контракти, отримані від телеканалів 11 країн за трансляції нашого чемпіонату»?

«Ми, журналісти, вболівальники, і всі, хто хоч якось причетний до футболу, чекаємо вашої відповіді. В цьому випадку вам не вдасться відмовчатися, бо зараз мовчання - діяльне», - сказав Тасман.

Раніше в Білорусі призупинили юнацький і молодіжний чемпіонати, однак основна першість продовжується за графіком.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:44 0

Каталонському клубу підкорилось історичне досягнення

Коментарі