Паулу ФОНСЕКА: «Дорогий Рим, я пишаюся тобою»

Головний тренер «Роми» підтримав мешканців міста та уболівальників «вовків»

Колишній коуч «Шахтаря» Паулу Фонсека, який нині працює з «Ромою», на словах підтримав всіх жителів Риму і Італії, які активно протистоять пандемії коронавірусу.

«Дорогий Рим, я пишаюся тобою. Я знав, що прийду працювати у велику команду і до великого міста. Проживання в цей важкий момент тут дійсно допомагає мені зрозуміти велич і гідність, з яким римляни і італійці протистоять всьому цьому. І рішення, вжиті моїм клубом на підтримку найбільш незахищених верств населення, наповнюють мене гордістю за участь в цьому проекті», - написав Фонсека в Instagram.

Раніше керівництво «Роми» прийняло рішення допомагати всім уболівальникам клубу похилого віку, які не мають можливості купувати продукти харчування та медичні препарати. Кожний власник абонемента на стадіон «Роми», якому виповнилося 60 років або більше, має право зателефонувати на спеціальну гарячу лінію і замовити все необхідне, а клуб організовує доставку до дверей.

Крім того, «Рома» організувала збір пожертвувань на допомогу медичним організаціям, куди небайдужі громадяни і компанії вже перевели понад 500 тисяч євро.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол