Ірина Морозюк зізналася, що перехворіла коронавірусом

Дружина колишнього гравця київського «Динамо» щаслива, що все закінчилося добре

Ірина Морозюк, дружина колишнього гравця київського «Динамо» Миколи Морозюка, зізналася, що перехворіла коронавірусом.

«Два тижні тому я захворіла якимось вірусом, типу ГРВІ. Лікар тоді сказала, що 50/50 - можливо, коронавірус, можливо - ні. Я перехворіла 3-4 дні, основні симптоми пішли, а залишилася тільки втрата нюху - я не відчувала смаку і запаху. У мене почало дерти в грудях і хотілося покахикувати. Потім піднялася температура: не вище 37,5, але було дуже погано. Це тривало 3 дні, а на 4-й температура пішла і мені стало легше. Останні 2 дні я вже більш-менш відчуваю, що їм.
Лікар подивилася мене і сказала, що все добре, але треба здати тест на антитіла. Він показав позитивний результат. Вона мені дзвонить і каже, що у мене позитивний результат. Виходить, 2 тижні тому я перехворіла коронавірусом без ускладнень. Я повторно здам аналіз, але мені кажуть, що хвороба вже пройшла. Для них це дуже важливо, щоб дізнатися, чи не є я носієм і чи не заразна для інших людей. Я серйозно до цього поставилася і ні з ким не контактувала. Тільки з дитиною і нянею, але вони добре себе почувають.

Хто говорить, що я брешу - ви якісь придурошні. Я розповідаю, як є. Я рада, що перехворіла саме в такій формі. Дай бог, щоб у мене тепер був імунітет. Я щаслива, що зараз ним перехворіла. Дай бог, щоб у мене були ці антитіла і щоб в цьому році я вже не хворіла на коронавірус», - сказала Морозюк в прямому ефірі в інстаграмі

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі