НЕСМАЧНИЙ: «Нам давали 200 тисяч доларів, якщо обіграємо Іллічівець»

Колишній захисник «Динамо» розповів про історію з вильотом «Севастополя»

Колишній захисник «Динамо» Андрій Несмачний розповів про матч, який мав підозрілий характер в 2011 році. Кияни в гостях грали з «Іллічівцем», вели в першому таймі (2:0), але програли (2:3). Оскільки перемога маріупольців відправила «Севастополь» в Першу лігу, деякі фахівці натякали на договірний характер матчу.

«Я тоді перший тайм зіграв. Був в команді. Знаю, як грати в Маріуполі, яка там атмосфера. Ми тоді просто почали грати на утримання, тому що 2:0 - пристойний гандикап. А потім упустили свою нитку гри. «Іллічівець» раз забив, два, потім вони просто насіли і забили третій.

Всі говорять, що ми цю гру здали. Тоді був «Севастополь», який вилетів із-за цього матчу. Маріуш Левандовськи (гравець «Севастополя») нам дзвонив і говорив, що нам дадуть 200 тисяч доларів на команду, якщо обіграємо Маріуполь. Тепер нехай той, хто говорить, що ми здали, знає, що ми могли на цьому матчі заробити. Ніхто не здавав, так вийшло просто».

Колишній футболіст також розповів про тренування у Газзаєва, як міг опинитися в англійському «Блекберні» і порівняв два українські клуби-гранди.

Микола Степанюк Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 17

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі