Чи стане карантин причиною бебі-буму

Порахуємо після карантину

В умовах домашньої ізоляції легко занудьгувати. Нові способи проведення дозвілля стають не примхою, а палко бажаною необхідністю. Благо, вибір після введення карантину збільшився. Банки пропонують кешбеки на покупки онлайн-ігор, ліцензійні сайти з фільмами та серіалами відкривають вільний доступ для всіх охочих, а сайти 18+ роблять знижки на преміум-передплати.

Але для приємного проведення часу не обов'язково щось купувати. У людей, які залишилися на карантині вдома разом зі своїми партнерами, завжди є приємна альтернатива нескінченним серіалам і стрічці новин. У зв'язку з цим в соцмережах все частіше висловлюють припущення, що карантин у підсумку може стати причиною справжнього бебі-буму.

Аналітики Parimatch запропонували свої котирування щодо того, чи чекає нас сплеск народжуваності в недалекому майбутньому. Експерти дають 38% на те, що в Києві в грудні 2020 року на світ з'явиться понад три тисячі дітей. У січні 2021 року шанси на збільшення народжуваності ще вище - 41%.

Можна лише припускати, що якщо карантин затягнеться до травня-червня, цифри будуть тільки рости. Індустрія розваг, як і більша частина світу, «на паузі» - а значить, тим менше залишиться непереглянутих кіношедеврів, зате стане все більше вільних хвилин, які можна приділити собі та партнеру.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 21 травня 2024, 14:55 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі