Тайсон Ф'ЮРІ: «Побиття Вайлдера ніколи не набридає»

Британський боксер готовий провести третій бій проти американця

Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) розповів, що готовий і в третій раз битися проти американця Деонтея Вайлдера (42-1-1, 41 КО). Також британець розповів про те, чим займається під час карантину.

«Я буду змушений дати йому трохи більше. Очевидно, що побиття Вайлдера ніколи не набридає, це одна з речей, якими ти можеш пишатися.

Я дійсно зробив те, про що говорив перед боєм. Мало хто, тим більше в боксі, говорить щось, а потім робить саме те, що збирався. Я пишався цим боєм. З нетерпінням чекаю, коли зникне цей коронавірус, щоб світ повернувся до нормального життя, а я - до своєї роботи.

З кожної негативної ситуації можна витягти позитивні результати. Для мене він полягає в тому, що я можу багато часу проводити з сім'єю і дітьми. Ми займаємося сімейними справами, на які зазвичай мені не вистачає часу», - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив у реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував у нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.

Володимир Клепач Джерело: Daily Star
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі