Віктор СКРИПНИК: «Чемпіонат однозначно потрібно догравати»

Наставник «Зорі» впевнений, що не можна зупинятися на 23-му турі

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник вважає, що чемпіонат України сезону 2019/2020 обов'язково повинен бути дограний. Раніше розіграш УПЛ був призупинений на невизначений термін через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19.

- У якому форматі ви бачите продовження чемпіонату, якщо ви бачите його продовження взагалі?
- Чемпіонат однозначно потрібно догравати. Не зупинятися на 23-му турі. Хочу, щоб ми зіграли ці 9 ігор і спокійно дісталися своєї мети. Хочемо знову грати в футбол і показувати на полі свою майстерність.

- Наскільки знизився інтерес до футболу через пандемію? Або навпаки люди хочуть повернення великого футболу?
- Якщо люди футбольні, то вони не втрачають до нього інтересу. Я, буває, в своєму рідному Новомосковську теж люблю дивитися футбол, коли грає мій брат. Люблю дивитися футбол будь-якого рівня. Не тільки фінал Ліги чемпіонів. Ті завзяті вболівальники, які люблять футбол, коли закінчиться пандемія, прийдуть на стадіон і будуть насолоджуватися грою. Віримо в краще. Ми своєю грою залучимо уболівальників на стадіон. Ми грали вже ігри, коли стадіон на 90% був заповнений. З «Еспаньолом», «Динамо», «Шахтарем». Такі ігри надихають як уболівальників, так і команду. Ми граємо не в рідному місті. Але щиро вдячні Запоріжжю, яке стало для нас другою домівкою. Можливо, коли все закінчиться, настане перелом, і людей на іграх буде ще більше.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24